صنعت غذای ایران در حصر روزمرگی
صنعت غذا در ایران با چالشهای متعددی روبهرو است. چالشهایی که این روزها با وجود تحریمها در بخشهای مختلف، عمیقتر و بیشتر شدهاند. اما در میان این چالشها، یکی از مسائلی اصلی برای تولیدکنندگان داخلی ظهور برندهای متفرقه در بازار صنایع غذایی ایران است.
برندهایی که در نبود برندهای معتبر جهانی، سهم زیادی از بازار ایران را به دست گرفتهاند. علاوه بر این مساله، ردپای افزایش قاچاق مواد غذایی هم در گزارشهای رسمی مشاهد میشود که به چالش جدی برای فعالان این صنعت تبدیل شده است.
حالا سوال این است که ریشه بروز این چالشها در کجاست؟ آیا برای رفع آنها راهکاری وجود دارد؟
محمدعلی جلیلی، مدیر توسعه روابط برون سازمانی و ارتباط با دولت شرکت نستله در ایران فود این هفته این موضوعات را واکاوی کرده است.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
ادعای والاستریت ژورنال: دستور ترامپ برای لغو تعلیق تحریمها علیه تهران
-
وقتی میز مذاکره میچرخد؛ «چرخش بزرگ» خلیج فارس در برابر توافق هستهای
-
خیز شورای عالی بورس برای لغو محدودیت دامنه نوسان+ فیلم
-
مشکل بزرگ ترامپ برای توافق با تهران/ چرا سیاست خارجی ترامپ با منطق قدرت ناسازگار است؟
-
نبرد غولها بر سر توافق با تهران؛ ترامپ بهار نئوکانها را به خزان بدل میکند؟
-
انهدام گسترده بمبافکنهای استراتژیک کرملین؛ هشدار آمریکا به اوکراین: حملهای ویرانگر در راه است
-
خبری امیدبخش برای ایلان ماسک پس از تهدیدهای ترامپ
-
گام جدید واشنگتن در فشار حداکثری علیه تهران
-
موج جدید نااطمینانی در بورس/ در 90 دقیقه 2هزار میلیارد تومان از بازار پرکشید
چهره روز
7 ژوئن، مصادف با 17 خرداد، سالروز تولد 65 سالگی اقتصاددانی است که بحران مالی 2008 را پیش بینی کرده بود.