چگونه قارچ به جایگزین گوشت و مرغ بدل شد؟
از سال 1337 پرورش قارچ در ایران و در منطقه کن آغاز شد.
تا سال ۱۳۵۳ تولید قارچ به صورت سنتی انجام می شد و از این سال به بعد فرآیند تولید به صورت صنعتی در آمد.
از سال ۱۳۶۴ به بعد تولید قارچ در ایران شتاب گرفت؛ به طوری که بر اساس آمار فائو, ایران جز ۱۰ کشور اول دنیا در این بخش است.
اما سرانه مصرف قارچ در کشوری که جز ۱۰ کشور اول تولید است چه وضعیتی دارد؟ آیا تورم روی تولید و مصرف قارچ هم اثر داشته است؟
نیما باغبانی، دبیر انجمن قارچ ایران در ایران فود از وضعیت تولید و صادرات قارچ در سال های اخیر می گوید و توضیح می دهد چگونه قارچ از یک کالای لوکس در سفره خانوارها به عنوان جایگزین گوشت و مرغ درآمده است.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
ادعای والاستریت ژورنال: دستور ترامپ برای لغو تعلیق تحریمها علیه تهران
-
وقتی میز مذاکره میچرخد؛ «چرخش بزرگ» خلیج فارس در برابر توافق هستهای
-
خیز شورای عالی بورس برای لغو محدودیت دامنه نوسان+ فیلم
-
مشکل بزرگ ترامپ برای توافق با تهران/ چرا سیاست خارجی ترامپ با منطق قدرت ناسازگار است؟
-
نبرد غولها بر سر توافق با تهران؛ ترامپ بهار نئوکانها را به خزان بدل میکند؟
-
انهدام گسترده بمبافکنهای استراتژیک کرملین؛ هشدار آمریکا به اوکراین: حملهای ویرانگر در راه است
-
خبری امیدبخش برای ایلان ماسک پس از تهدیدهای ترامپ
-
گام جدید واشنگتن در فشار حداکثری علیه تهران
-
موج جدید نااطمینانی در بورس/ در 90 دقیقه 2هزار میلیارد تومان از بازار پرکشید
چهره روز
7 ژوئن، مصادف با 17 خرداد، سالروز تولد 65 سالگی اقتصاددانی است که بحران مالی 2008 را پیش بینی کرده بود.