آشپزی در مقابل غذای رستورانی: کیفیت یا صرفهجویی در زمان؟
در شرایط اقتصادی امروز که تورم موارد خوراکی فشار زیادی را به خانوارها وارد میکند ، صنف رستوراندار و تهیه غذا هم از آثارش در امان نماندند.
آنظور که مردم می گویند وقتی برای غذا هزینه میکنند، انتظار کیفیت بهتر دارند و دوست دارند دست پر به خانه برگردند. برخی قشرها نیزمثل دانشجویان و کارگران یا آنهایی که زمان کافی برای تهیه غذا ندارند با چالش انتخاب بین غذای خانگی و خرید بیرون مواجهاند.
آیا با وجود هزینه و زمان بیشتر، آشپزی در خانه هنوز بهترین گزینه برای حفظ سلامت و کیفیت است یا خیر؟ در این گزارش به سراغ مردم رفتیم و با آنها درباره این چالش گفتگو کردیم.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
تهِ چاه؛ جاهطلبی علیاف ورق بازی قفقاز جنوبی را بر میگرداند؟
-
پیام جدید تلآویو به واشنگتن در رابطه با تهران
-
خیز شورای عالی بورس برای لغو محدودیت دامنه نوسان+ فیلم
-
مشکل بزرگ ترامپ برای توافق با تهران/ چرا سیاست خارجی ترامپ با منطق قدرت ناسازگار است؟
-
هشدار تاکسیرانی تهران: مسافرکشی با خودروی شخصی بدون مجوز ممنوع است
-
نبرد غولها بر سر توافق با تهران؛ ترامپ بهار نئوکانها را به خزان بدل میکند؟
-
خبری امیدبخش برای ایلان ماسک پس از تهدیدهای ترامپ
-
گام جدید واشنگتن در فشار حداکثری علیه تهران
-
ماجراجویی جدید در شام؛ علیاف جاده صاف کن بیبی در دمشق میشود؟
چهره روز
7 ژوئن، مصادف با 17 خرداد، سالروز تولد 65 سالگی اقتصاددانی است که بحران مالی 2008 را پیش بینی کرده بود.