غذای ایرانی در راه ماند
اکوایران: دبیر و عضو هیات مدیره انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران، میگوید: «ما در تولید غذایی توانمندیم، اما در تجارت آنها ناتوان.»
به گزارش اکوایران، یک ایرانشناس فرانسوی سالها پیش گفته بود: «ایران سرزمین تقاطع دو جهان است؛ جایی که شرق و غرب با هم تلاقی میکنند و تاریخ، فرهنگ و تجارت در هم میآمیزند.» اما چرا این مزیت جغرافیایی برای ایران تبدیل به مزیت تجاری نشده است؟ حداقل در برخی بخش های تخصصی مثل صنعت غذا.
در «ایران فود» این هفته به این پرسش پرداخته ایم.
مهدی امینی، دبیر و عضو هیات مدیره انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران، در این برنامه پاسخ میدهد و میگوید: «ما در تولید غذایی توانمندیم، اما در تجارت آنها ناتوان.»
او انگشت اتهام را به سمت تدابیر سیاستی میبرد و میافزاید: «در برخی مواقع به جای طرح، کاریکاتور داریم، که همین مساله مانع از توسعه صادرات و بهرهبرداری از موقعیت جغرافیایی ایران شده است.»
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
ادعای والاستریت ژورنال: دستور ترامپ برای لغو تعلیق تحریمها علیه تهران
-
وقتی میز مذاکره میچرخد؛ «چرخش بزرگ» خلیج فارس در برابر توافق هستهای
-
خیز شورای عالی بورس برای لغو محدودیت دامنه نوسان+ فیلم
-
مشکل بزرگ ترامپ برای توافق با تهران/ چرا سیاست خارجی ترامپ با منطق قدرت ناسازگار است؟
-
نبرد غولها بر سر توافق با تهران؛ ترامپ بهار نئوکانها را به خزان بدل میکند؟
-
هشدار تاکسیرانی تهران: مسافرکشی با خودروی شخصی بدون مجوز ممنوع است
-
خبری امیدبخش برای ایلان ماسک پس از تهدیدهای ترامپ
-
گام جدید واشنگتن در فشار حداکثری علیه تهران
-
چین تکنولوژی صنایع معدنی را به ایران نمیدهد