سوسیس لوکس از دور خارج شد
صنعت مواد غذایی در ایران در سالهای اخیر با چالش ها و نوسانات بسیاری روبرو بوده است.
تکانه قیمتی در سایر بازارها الگوی تولید در این بخش را نیز تغییر داده
برای نمونه با افزایش قیمت گوشت قرمز، انواع مختلف فرآورده های گوشتی مانند سوسیس و کالباس نیز با افزایش قیمت مواجه شده اند، و محصولاتی که درصد گوشت بالاتری دارند، در دسته لوکس قرار میگیرند.
این درحالیست که به طور اختصاصی درباره گوشت قرمز، بحث واردات نیز مطرح است و با وارد شدنش به چرخه گمرک و چالش های ارزی، پیچیدگی آن بیشتر هم شده است. ناگفته نماند که باید به این مسائل، تحریمها، سیاستگذاری های داخلی و موازنه رکود و تورم را نیز اضافه کرد.
برنامه این هفته ایران فود، میزبان مهندس مهدی علیمردانی، مدیرعامل شرکت صنایع غذایی ۲۰۲ است تا چالشها، فرصت ها و تهدیدهای این صنعت را از قول خود فعالان این عرصه جویا شویم.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
ادعای والاستریت ژورنال: دستور ترامپ برای لغو تعلیق تحریمها علیه تهران
-
وقتی میز مذاکره میچرخد؛ «چرخش بزرگ» خلیج فارس در برابر توافق هستهای
-
خیز شورای عالی بورس برای لغو محدودیت دامنه نوسان+ فیلم
-
مشکل بزرگ ترامپ برای توافق با تهران/ چرا سیاست خارجی ترامپ با منطق قدرت ناسازگار است؟
-
نبرد غولها بر سر توافق با تهران؛ ترامپ بهار نئوکانها را به خزان بدل میکند؟
-
هشدار تاکسیرانی تهران: مسافرکشی با خودروی شخصی بدون مجوز ممنوع است
-
خبری امیدبخش برای ایلان ماسک پس از تهدیدهای ترامپ
-
گام جدید واشنگتن در فشار حداکثری علیه تهران
-
چین تکنولوژی صنایع معدنی را به ایران نمیدهد