ریشه چرخش فرآورده ها از گوشت به مرغ چیست؟
دبیر انجمن صنایع فرآوردهای گوشتی می گوید در گذشته سهم گوشت قرمز و مرغ در فرآورده های گوشتی ۵۰ به ۵۰ بوده اما اکنون ۲۵ درصد از سهم گوشت کم شده و به مرغ اضافه شده است.
به گفته او تمایل به خرید محصولات گوشت مرغ به دلیل بالا بودن قیمت گوشت قرمز افزایش یافته است.
این مقام صنفی ربط نوسانات قیمت و مشکلات این حوزه به شبکه توزیع را آدرس غلط می داند و می گوید: ریشه در افزایش قیمت تمام شده است.
جمال حسین زاده در ایران فود این هفته از تحولات اخیر در حوزه تولید فرآورده های گوشتی گفته است.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
تهِ چاه؛ جاهطلبی علیاف ورق بازی قفقاز جنوبی را بر میگرداند؟
-
پیام جدید تلآویو به واشنگتن در رابطه با تهران
-
خیز شورای عالی بورس برای لغو محدودیت دامنه نوسان+ فیلم
-
مشکل بزرگ ترامپ برای توافق با تهران/ چرا سیاست خارجی ترامپ با منطق قدرت ناسازگار است؟
-
نبرد غولها بر سر توافق با تهران؛ ترامپ بهار نئوکانها را به خزان بدل میکند؟
-
هشدار تاکسیرانی تهران: مسافرکشی با خودروی شخصی بدون مجوز ممنوع است
-
خبری امیدبخش برای ایلان ماسک پس از تهدیدهای ترامپ
-
گام جدید واشنگتن در فشار حداکثری علیه تهران
-
چین تکنولوژی صنایع معدنی را به ایران نمیدهد
چهره روز
7 ژوئن، مصادف با 17 خرداد، سالروز تولد 65 سالگی اقتصاددانی است که بحران مالی 2008 را پیش بینی کرده بود.