چرا قیمت تن ماهی بالا رفت؟
برخلاف نگاه گروهی از سیاستگذاران، تعداد زیادی از فعالان صنایع غذایی معتقدند قیمت گذاری دستوری هیچ سودی برای تولیدکننده و مصرف کننده نداشته است. به گفته آنها این سیاست تمامی بخش های زنجیره صنایع غذایی از مواد اولیه، صنایع تبدیلی و توزیع را تحت تاثیر قرار داده است.
این در حالی است که به گفته برخی از آنها حذف قیمت گذاری دستوری می تواند اثرات مثبتی در بلندمدت داشته باشد. پیمان فرشچی، دبیر توسعه بازار داخلی وخارجی «یک و یک» یکی از طرفداران این نگاه است. او می گوید طی مدت گذشته تجربه آزادسازی قیمت در موردو دو نوع کالا یعنی رب گوجه فرنگی و تن ماهی مثبت بوده است.
او در این گفت وگو از اثرات مثبت آزادسازی قیمت ها می گوید و در عین حال توضیح می دهد علت افزایش قیمت تن ماهی در چندماه گذشته چه بوده است.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
ادعای والاستریت ژورنال: دستور ترامپ برای لغو تعلیق تحریمها علیه تهران
-
خیز شورای عالی بورس برای لغو محدودیت دامنه نوسان+ فیلم
-
مشکل بزرگ ترامپ برای توافق با تهران/ چرا سیاست خارجی ترامپ با منطق قدرت ناسازگار است؟
-
نبرد غولها بر سر توافق با تهران؛ ترامپ بهار نئوکانها را به خزان بدل میکند؟
-
هشدار تاکسیرانی تهران: مسافرکشی با خودروی شخصی بدون مجوز ممنوع است
-
وقتی میز مذاکره میچرخد؛ «چرخش بزرگ» خلیج فارس در برابر توافق هستهای
-
خبری امیدبخش برای ایلان ماسک پس از تهدیدهای ترامپ
-
گام جدید واشنگتن در فشار حداکثری علیه تهران
-
چین تکنولوژی صنایع معدنی را به ایران نمیدهد
چهره روز
7 ژوئن، مصادف با 17 خرداد، سالروز تولد 65 سالگی اقتصاددانی است که بحران مالی 2008 را پیش بینی کرده بود.